Ne odustajemo: Submarine restorani od danas rade samo preko Wolt, Glovo i Pauza.hr dostava

Za Submarine tim ovo je najteže i najizazovnije razdoblje, koje proživljavamo s velikom tugom.

Kao što je poznato, cijela situacija s koronavirusom sada je u potpunosti eskalirala do točke kada nakon gotovo velikih šest godina rada, po prvi put u povijesti, moramo zatvoriti naše restorane za posjet gostiju.

To je bilo neizbježno, no dok smo se pripremali za najgore, ipak smo se nadali najboljem.

Maksimalno se trudimo, oprezni smo na svakom koraku te pratimo i poštujemo sve mjere nadležnih institucija, no želimo ostati raditi. Zbog vas, ali i zbog našeg tima.

Svaka narudžba će nam biti važnija nego ikad i svaki burger koji izađe iz naše kuhinje pomoći će nam da pobijedimo i ovu situaciju. Želimo očuvati naš tim i omogućiti svima da ponovno vidimo naše pune restorane i osmijehe naših zaposlenika, ali i vaše osmijehe.

Mislimo na naše suradnike, na našeg pekara, mesara i svakog malog dobavljača koji je napredovao zajedno s nama. Svi smo u teškoj situaciji, no borimo se i proći ćemo kroz ovo zajedno.

Hvala svakom gostu svih naših restorana, hvala na svakoj pohvali i pritužbi, jer smo zahvaljujući svima vama ovo što smo sada. Jedan veliki tim, koji ni u ovom najtežem vremenu ne posustaje i želi ostati zajedno.

Do daljnjega dostupni smo za narudžbe putem aplikacija Wolt ,Glovo i Pauza.hr.

Čuvajte se, pazite se i budite odgovorni.

Voli vas Submarine tim 💛