Hot Burger Contest: Submarine i Volim Ljuto započeli svoju vatrenu suradnju

objavljeno u kategoriji Događanja, Novosti

Početak suradnje Submarine Burgera i Volim Ljuto, obilježen je, blago rečeno, na vatren način. Naime, u srijedu je u jednom od Submarine restorana održano natjecanje u testiranju ljutih burgera od kojih su kandidati pred sobom imali  5 burgera različite ljutine.

Sudionici natjecanja su vrlo hrabro započeli s testiranjem te su crvenilo i suze počele pojavljivati u trećem krugu, odnosno pojavom Fatalii papričica.

Pravi ljutomani su se iskazali u burgerima s posebnom Volim Ljuto pastom, koja je osmišljena ekskluzivno samo za Submarine, a najizdržljiviji među njima bio je Davor Kustec, prvi Submarine Hot Burger Ninja koji je uspio pojesti burger obogaćen brutalnom Carolina Reaper papričicama.

Bilo je tu plača i crvenila s jedne  te smijeha i podrške s druge strane. Ovo vatreno krštenje samo je uvod u zajedničku suradnju u kojoj smo spremili poseban ljuti burger, koji će biti moguće probati limitirano vrijeme u restoranu u Radničkoj 34.

Da nije riječ o šali, burger će se spremati u odvojenom Volim ljuto kutku Submarine kuhinje s posebnim priborom, a gost će prije konzumiranja morati potpisati Izjavu o odricanju od odgovornosti, u slučaju zdravstvenih problema.

Kako smo ozbiljno krenuli u ljutu priču dokazuje činjenica kako je Submarine ekipa prošla i posebnu edukaciju u vezi pripreme chili papričica i umaka.

Oni koji volje ljuto, i vjeruju kako ovakav burger mogu preživjeti, definitivno moraju posjetiti Submarine u Radničkoj 34 gdje će na pravi način testirati svoje granice.

Podijeli članak