Naruči odmah

SUBMARINE Burger Academy

Submarine Burger Academy - gdje mladi ljubitelji burgera postaju Burger Ninje!

Važne vještine koje će klinci svladati:

Vaša će djeca obožavati prljati ruke zajedno s nama, pokušavajući rekreirati poznate Submarine burgere.

U prvoj Submarine Burger Masterclass akademiji djeca uče vrijedne kulinarske vještine i nove recepte, uživaju u zabavnim i zajedničkim aktivnostima i proširuju svoja znanja. Poseban naglasak je na upoznavanju sa zdravim namirnicama i njihovo uvrštavanje u svoje svakodnevne prehrambene navike.

Osnovne informacije:

Maksimalan broj sudionika:
10
Namijenjeno za klince do 7 godina
Lokacija i vrijeme:
Submarine Radnička 52, Green gold, Zagreb, 26. veljača 2023. u 11h
Vrijeme trajanja:
2 sata
Cijena:
50 €

Burger Chef

FilipVerified Chef

Klinci će upijati svaku riječ našeg iskusnog kuhara Filipa.

Filip je već pet godina dio Submarine tima, svaki burger pažljivo priprema kao da je i prvi. Filip je i naš interni edukator tako da će klinci naučiti ono što uče i naši budući kuhari, ali na zabavniji i kreativniji način.

Opušten, zabavan, pažljiv i zanimljiv, vjerujte nam kako će s Filipom dva sata proći prebrzo :)

  Datum rođenja i godine djeteta

  Detalji Burger Akademijeza male

  Prvi dio - Mala škola čistoće

  Detaljno pranje ruku sapunom, uredna pregača i zavezana kosa samo su neki od detalja koje ćemo naučiti o higijeni i urednosti kuhara i kuhinje. Prvo ćemo naučiti što je prljavština, gdje i kako možemo zaprljati ruke, zašto ih moramo prati te kako usvojiti tu naviku. Na zabavan način učimo što su bakterije, kako se prenose i sprječavaju.

  Drugi dio - Mala škola organizacije

  Djeca će pomoći našem kuharu u organiziranju kuhinje – Priprema je pola posla zato će naši novi pomoćnici u kuhinji sudjelovati u pripremi namirnica za rad restorana, u organiziranju kuhinje, čišćenju te svime onim što je potrebno učiniti prije otvaranja.

  Treći dio - Priprema burgera

  Nakon što smo naučili sve o namirnicama i funkcioniranju kuhinje, pratimo kuhara u svakom koraku pripreme burgera – kako priprema meso, slaže povrće i umake na pecivo te servira za gosta.

  Četvrti dio - Burger Ninja is born!

  Potrebno je sada složiti vlastiti burger. Uz servirana peciva, mesa, povrće i umake djeca slažu svoj vlastiti burger, nakon čega će mu dati naziv i imati super profi fotkanje s pregačom uz njega.

  Zašto?

  Djecu se potiče da potaknu svoju kreativnost i zadovolje svoju prirodnu znatiželju u ugodnom okruženju te da istražuju i eksperimentiraju sa stečenim kulinarskim vještinama u našim kuhinjama prilagođenim djeci.

  Možete očekivati popodneva ispunjena zabavom, klince u kuharskim pregačama koja će pripremati hranu s gastronomskim praktičnim iskustvima, izvrsnim prilikama za fotografije i video snimke.

   Datum rođenja i godine djeteta
   SUBMARINE academy

   Newsletter

   Prijavite se za novosti i preporuke.

    Koristimo kolačiće

    Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

    Više o kolačićima