Rezerviraj brutalno ljuti burger prije kojeg moraš potpisati Izjavu o odricanju od odgovornosti

objavljeno u kategoriji Novosti, Ponuda

U suradnji s ekipom iz Volim ljuto stvorili smo ljutu zvijer – HOT MAMMA BURGER, čija ljutina doseže brutalnih 2.000.000 Scoville jedinica!

Ponuda je ograničena te ovo nije šala, a riječ je o jednoj od aktivnosti unutar Ljutog mjeseca koji se obilježava u svim Submarine restoranima u Zagrebu i Rijeci.

Da nije riječ o šali, ukazuje i činjenica da će se navedeni burger spremati u odvojenom Volim ljuto kutku Submarine kuhinje s posebnim priborom, a gost će prije konzumiranja morati potpisati Izjavu o odricanju od odgovornosti, u slučaju zdravstvenih problema. Uz burger dobit će i ono što bi koliko-toliko moglo pomoći za preživljavanje takve doze ljutog šoka, a riječ je o pivu i vrču mlijeka.

Kako su ozbiljno krenuli u ljutu priču dokazuje činjenica kako je Submarine ekipa prošla i posebnu edukaciju od strane Volim Ljuto ekipe u vezi pripreme chili papričica i umaka te upozoravamo kako će samo rijetki moći zbilja i pojesti ovaj burger.

Hot Mamma burger se sastoji od 100% junetine iz lokalnog uzgoja, Special Submarine umaka, svježe zelene salate, grilanog topljenog sira, listića kiselog krastavca te posebne Volim Ljuto paste koja je napravljena ekskluzivno za Submarine, od Trinidad Scorpion Moruga papričice, čija ljutina također doseže 2.000.000 SHU.

Broj Scoville jedinica označava količinu capsaicina, odnosno kemijskog spoja koji potiče kemijske receptore živčanih završetaka u koži, prisutnih u određenoj papričici.

Za ovaj brutalno ljut burger se treba najaviti ekipi u Submarineu, putem linka ili  Facebook stranice, mailom (radnicka@submarineburger.com) te na broj 01 6264 347, a moguće ga je probati utorkom i petkom od 18 do 21h.

Oni koji vole ljuto, i vjeruju kako ovakav burger mogu preživjeti, definitivno moraju posjetiti Submarine u Radničkoj 34 gdje će na pravi način testirati svoje granice. Za one koji bi samo “malo” rasplamsali originalne Submarine okuse, u svakom restoranu mogu dobiti tri vrste posebnih Volim Ljuto umaka.

Podijeli članak