Submarine s Crvenim nosovima vraća osmijehe na dječja lica

objavljeno u kategoriji Društvena odgovornost, Novosti

Više od od 20 tisuća kuna donacije Submarine ekipa predala je udruzi Crveni nosovi klaunovidoktori, čime smo još jednom podržali program vraćanja osmijeha na dječja lica u bolnicama.

Riječ je o suradnji koja se ovom donacijom produžila već na treću godinu, a donirani iznos dio je prodajnih sredstava od posebnog The Red One burgera, kojeg je samo za Submarine, osmislio jedan od najpoznatijih hrvatskih chefova Mate Janković.

Submarine je do sada za programe klaunovadoktora donirao preko 90 tisuća kuna te najavljuju daljnju suradnju.

„Donirana sredstva od prodaje burgera The Red One, uložit ćemo u redovne posjete klaunovadoktora djeci na liječenju u bolnicama diljem Hrvatske. Veliko hvala Submarineu koji već treću godinu za redom podržava našu misiju, te naravno Mati na odličnom burgeru“, naglasila je Nataša Vrhovec, voditeljica odnosa s javnošću udruge Crveni nosovi.

Misija je klaunovadoktora djetetu vratiti trenutke radosti i bezbrižnosti koje je ostavio za sobom, onog dana kad je ušao u bolnicu. Oni u bolnicama nisu tek povremeni gosti već stalno prisutni prijatelji na koje se djeca i njihovi roditelji mogu osloniti kada je najteže.

„Nama je izuzetno važno da pomažemo našoj zajednici, bez koje mi ne bismo postojali. Zahvaljujemo svim gostima koji su konzumacijom ovog fantastičnog burgera podržali rad Crvenih nosova, čime smo pokazali kako svi zajedno, kada se udružimo, možemo napraviti velike stvari“, dodao je Luka Jureško iz Submarinea.

Socijalna osviještenost

Submarine od samog početka njeguje društveno odgovorno poslovanje pa smo u dosadašnjem radu skupljali pelene za djecu tijekom izbjegličke krize, božićnim poklonima pokušali smo razveseliti štićenike Doma za nezbrinutu djecu Grada Zagreba, prodajom vlastito dizajniranih čarapica donirali su Hrvatsku zajednicu za Down sindrom,  a svake godine u restoranima obilježavamo Dan ružičaste vrpce i Movember.

Pomažu i Rugby klubu Zagreb, biciklističkom udruženju Campetto Rijeka, a sponzorirali su i nekoliko biciklističkih utrka.

Podijeli članak