Slavimo ljubav svaki dan, a posebno ovaj tjedan!

objavljeno u kategoriji Događanja, Novosti

Slavimo ljubav svaki dan, a posebno ovaj tjedan!

Veljača možda jest prevrtača, ali mi nismo! Ove godine vam dajemo ekstra ljubavi i pažnje jer znamo da ste to zaslužili! Naše prvo iznenađenje već je došlo u slatkom ruhu. Tik pred Valentinovo, lansirali samo Choco Vegan Surprise, guilt-free, super-ukusni veganski kolač! Pripravljen od organskih i bio sastojaka, na bazi vanilije, indijskih oraščića, svježih datulja s dodatkom kokosa, čarobni desert je uvodnik u slatki mjesec ljubavi.

Ljubav doista ide kroz želudac i ne preostaje nam ništa drugo nego pozvati vas u naše restorane gdje slavimo ljubav svaki dan, a još malo više na Valentinovo. Svakog našeg gosta svih restorana tako će 14.2. dočekati iznenađenje u Submarine stilu,  a zaljubljenici u dostavu također neće biti zakinuti. Možemo baciti hint i reći: Pripremite nešto za pisanje!

Posjetite nas i uživajte u uvijek svježim slasnim burgerima i ličkim krumpirićima koje ćete, barem ovog Valentinova, ipak morati podijeliti s voljenom osobom. Znamo da je teško, ne Valentinovo je jedan dan u godini! Dođite u Submarine, snimite video ili fotku, ne zaboravite nas tagirati i dodati #SubmarineVDay i prisjetite se: Sharing is caring!

Podijeli članak