Submarine Radnička na novoj lokaciji u Green Goldu!

objavljeno u kategoriji Novosti

Ne brinite se, nismo se maknuli iz Radničke, samo smo jako dugo slušali vaše želje koje su se napokon ostvarile. Malo dalje od prošle lokacije, unutar Green Golda, ponovno otvaramo Submarine Radnička, sada s velikom terasom idealnom za proljetni chill. It’s big, but we are getting bigger! Osim terase, nova Submarine Radnička još je veća od prošle lokacije zbog čega će postati savršeno mjesto za poslovne ručkove ili opuštena druženja uz najukusniju hranu.

Stvari koje su važne nismo promijenili, nastavljamo s istim Submarine konceptom. Biramo svježe namirnice domaćeg uzgoja, osoblje nam je i dalje najbolje i najljubaznije ikad, a ubacili smo i koju novost u meni, poput Habibi salate, novih veganskih burgera i slidera te najfinijeg veganskog kolača.

Ponosni smo na cijeli tim koji marljivo radi na 13 lokacija u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Zadru, kao i na nedavno otvorene dostavne restorane u Rumunjskoj za koju imamo velike planove. Nakon prvog restorana otvorenog 2014. godine u Frankopanskoj 11, Submarine je bio i ostao burger adresa no.1!

 

Podijeli članak