Submarine Žitnjak i Garden Brewery kreću u nove pobjede, sada na novoj lokaciji!

objavljeno u kategoriji Novosti

Još veći, ponudom bogatiji i zabavniji koncept dobro poznatog Garden Breweryja otvara se na novom mjestu, tek malo udaljenijem od prošlog. Adresa to be je Slavonska avenija 26/1 na kojoj ćete dobiti još više od onoga na što ste navikli.

Garden piva savršeno se spajaju sa Submarine burgerima, krumpirićima i salatama, a industrijski dizajn i ideja izvorne točionice dodatno je naglašena robusnim interijerom koji poziva na proljetne partije, piknike i druženja s obitelji i prijateljima.

U središtu zagrebačke industrijske zone, Submarine Žitnjak x Garden Brewery idealan je zbog prostranosti i velikog parkinga što ga čini idealnim prostorom za organizirane proslave poput rođendana ili svadbe.

Prvi Submarine restoran otvoren je 2014. godine u Frankopanskoj 11, do danas broji 13 lokacija u Hrvatskoj, a od nedavno je naš koncept uspješno implementiran i na rumunjsko tržište. Prvo kroz dostavu, a u planu je i otvorenje nekoliko restorana u Bukureštu. Veselimo se novim restoranima, gostima i proslavama!

Podijeli članak