Možete li vjerovati? Upravo smo otvorili petnaesti restoran!

objavljeno u kategoriji Novosti

Ljeto vrišti godišnji odmor, no za nas nema stajanja! Otvorili smo još jedan novi Submarine City Center East! Food court poznatog zagrebačkog šoping centra bogatiji je za još jednu vašu omiljenu casual dining adresu! Za sve ljubitelje osvježenja naglašavamo da imamo i vlastitu terasu, kao i radno vrijeme prilagođeno popularnoj adresi za kupovinu, od 10 do 22.  Menu je isti, burgeri su jednako fini, krumpirići su jednako svježi, salate su jednako hrskave!

Nakon višesatne potrage za novom garderobom, gadgetima, parfemima, nakitom i ostalim sitnicama koje život znače, odmorite se i uživajte u našim gastronomskim delicijama u City Centeru East. Provjerite zašto smo jedina netehnološka tvrtka na popisu 1000 najbrže rastućih tvrtki po izboru Financial Timesa!

A sad malo o brojevima… Ovo je naš 10. zagrebački i 15. restoran u Hrvatskoj. Nastavljamo prema dobro prokušanoj recepturi. Naše namirnice su domaćeg uzgoja, lokalne proizvodnje, bez umjetnih boja iz dodataka. Ponosimo se što svaki sastojak od polja do stola prođe strogu kontrolu kvalitete namirnice. Tu smo za vas, jer ste vi tu za nas! Submarine smo mi, Submarine su ljudi!

Podijeli članak