Zajedno s Prosperus Growth u novu poslovnu 2023. godinu!

objavljeno u kategoriji Novosti

Stižu dobre vijesti! Nevjerojatno nam je zadovoljstvo objaviti naše spajanje s fondom rizičkog kapitala Prosperus Growth. Naše vrijednosti, vizija i rast su isprepleteni i uzbuđeni smo zbog budućeg razvoja, jer se Prosperus Growth pozicionirao kao fond koji ulaže u tvrtke sa snažnim potencijalom.

Naši novi partneri poznati su po ulaganju u brzorastuće i visokokvalitetne brendove s regionalnim i globalnim potencijalom te se iskreno divimo njihovom radu i dosadašnjim postignućima. Zajedno čekamo novu poslovnu godinu! Sretni smo što smo dio ovog putovanja.

„Kvalitetne prirodne namirnice, briga o lokalnoj zajednici i zaposlenicima te primamljiv okus u svakom zalogaju vrijednosti su od kojih ne odstupamo od prvog dana poslovanja i ostat ćemo im vjerni i u ovoj novoj fazi poslovnog razvoja. Poslužujemo samo zdravo i ukusno, od lokalnih namirnica i bez primjene aditiva – to su razlozi zašto nam se gosti vraćaju. Ova transakcija je veliki uspjeh za nas. Uvjereni smo kako će nam Prosperus Growth donijeti novi zamah kako bismo svojim burgerima došli do još većeg broja zadovoljnih gostiju“, naglasio je naš Dragoljub Božović nakon ovog velikog spajanja.

 

Podijeli članak