Korisnici aplikacije Wolt proglasili Submarine najboljim restoranom u Hrvatskoj

objavljeno u kategoriji Novosti

Submarine burger  proglašen je najboljim restoranom u Hrvatskoj prema izboru korisnika digitalne aplikacije za dostavu – Wolt. Ova nagrada za Submarine dolazi u najbolje vrijeme, u vrijeme kad svoje poslovanje širimo van granica Hrvatske i dokazujemo da Hrvatska može ponuditi vrhunski koncept restorana, koji se temelji na izboru organskih i lokalnih namirnica.

Nagrada ne treba čuditi, Submarine je već uvršten na kartu najboljih 50 burger restorana na svijetu, a u prilog tome ide i činjenica da je upravo Submarine lanac koji se najbrže širi. U vrlo kratkom roku postali smo najbitniji čimbenik u Hrvatskoj kad je riječ o burgerima, a ideja fast casual dininga, gdje možete uživati u cijelom Submarine doživljaju, od vrhunskih namirnica, do dizajna interijera i glazbe nešto je što je osvojilo sve naše goste.

“Dobivali smo brojne nagrade no direktna nagrada od naših gostiju za nas ima posebno mjesto. Prepoznat je naš trud i želja za korištenjem najkvalitetnijih lokalnih namirnica. Iskoristio bih i priliku da zahvalim svim korisnicima Wolta što su nas prepoznali kao najbolji restoran, to nam je samo poticaj da se trudimo i budemo još bolji…Posebna zahvala ide i našim kolegicama i kolegama bez kojih ovo ništa ne bi bilo moguće.” izjavio je Luka Jureško, COO Submarine Burgera.

Wolt je digitalna aplikacija za dostavu, koja samo u Hrvatskoj ima preko 800 tisuća preuzimanja, a njezini korisnici dodjeljivali su zlatne, srebrne i brončane medalje restoranima. Wolt Awards 2023. još je jednom dokazao da hrvatski korisnici aplikacije cijene restorane koji garantiraju svježe namirnice lokalnih OPG-ova i da im je pri tom Submarine zlatni standard.

Podijeli članak