Submarine i Volim Ljuto ponovno organiziraju Hot Burger Ninja Contest! Prijavite se!

objavljeno u kategoriji Događanja, Novosti

Vaše omiljeno natjecanje je tu, tražimo najhrabrije za Hot Burger Ninja Contest kojeg organiziramo u suradnji s Volim ljuto.

Natjecanje će se održati u Submarine Green Gold na adresi Radnička 52 u četvrtak, 16. studenog 2023. godine, s početkom u 18 sati. Da biste sudjelovali, potrebno je prijaviti se putem naših društvenih mreža, točnije na objavi na Facebooku i Instagramu.

Kako izgleda natjecanje i kako smo ga zapaprili?

Kroz nekoliko rundi, poslužujemo mini,  sliders burgere ispunjene s Volim ljuto umacima, a vaš cilj je pojesti burger s umakom, ne posustati i tako ući u idući krug. Naši prijatelji iz Volim Ljuto donose niz začinjenih i vrućih umaka različite i osiguravaju da vas svakom novom rundom testiraju do krajnjih granica.

Za najhrabrije natjecatelje koji osvoje prva tri mjesta, pripremili smo i nagrade. No, prije nego što krenete u osvajanje, natjecatelji će morati potpisati Izjavu o odricanju od odgovornosti, a zatim i svladati paklene izazove okusa!

Tko može sudjelovati?

Sudjelovati može bilo koja punoljetna osoba koja se prijavi na našoj Facebook ili Instagram objavi i kojoj javimo da je primljena. Na natjecanje možete izazvati i nekog drugoga tako da ga tagirate na objavi. Više informacije se nalazi u opisu objave.

Naravno, pratite naše društvene mreže jer ćemo u utorak 14.11. objaviti imena sretnika i srentica koji će imati priliku sudjelovati u natjecanju.

Podijeli članak