Kupite Submarine šarene čarape i pomozite osobama s Down sindromom

objavljeno u kategoriji Društvena odgovornost, Novosti

Do sada smo prikupili
1706
od ciljanih 4 000€

Submarine već tradicionalno, na Svjetski dan osoba s Down sindromom pokreće dobrotvornu akciju, prodaju šarenih čarapica. Čarapice za ovu priliku sami dizajniramo, a realiziramo ih u suradnji s poznatim brendom HYPERsocks.

Nošenje rasparenih čarapica karakteristično je za mjesec ožujak, na taj način podiže se svijest o sindromu Down te se ukazuje na podršku ali i razumijevanje osoba sa sindromom Down. Kupnjom Submarine šarenih čarapica možete direktno pomoći Hrvatskoj zajednici za Down sindrom, kojima ide sav prihod od prodaje.

Ove godine, Submarine je pripremio najnoviji dizajn čarapica, ali u ponudi su i dizajni iz prethodnih godina. Sva prikupljena sredstva od prodaje čarapica bit će donirana Hrvatskoj zajednici za Down sindrom i korištena za edukaciju mladih s Down sindromom za osamostaljivanje.

“Društveno odgovorno poslovanje je uvijek bilo sastavni dio našeg poslovanja, stoga smo ponosni što smo i ove godine pokretači ove vrijedne akcije. Naša nada je da će naš doprinos olakšati put mladima s Down sindromom prema samostalnosti i integraciji u društvo”, izjavio je Luka Jureško iz Submarinea.

Dinka Vuković, predsjednica Hrvatske zajednice za Down sindrom, otkrila je detalje o tome kako će se prikupljena sredstva koristiti ove godine. “Ove godine, fokus našeg programa je edukacija mladih za osamostaljivanje. Planiramo poslati dvoje mladih s Down sindromom u Italiju na tečaj za osamostaljivanje, u suradnji s Udrugom za sindrom Down iz Potenze. Ovaj tečaj će biti važan korak prema njihovoj samostalnosti i integraciji u društvo”, objasnila je Vuković.

Svi zainteresirani za podršku ovoj hvale vrijednoj inicijativi mogu kupiti čarapice u Submarineovim restoranima diljem Hrvatske. Broj čarapa je ograničen, stoga požurite i osigurajte svoj primjerak te pružite svoj doprinos podršci mladima s Down sindromom u njihovom putu prema samostalnosti i integraciji.

 

Podijeli članak