Submarine uvršten na listu 50 najboljih burgera svijeta!

objavljeno u kategoriji Novosti

Ponosni smo što smo jedini hrvatski brand na listi 50 najboljih burgera na svijetu, na temelju istraživanja Big 7 portala, odnosno njihovih 1,5 milijuna fanova!

Portal je proveo anketu među svojim pratiteljima  na društvenim medijima te su u ocjenu bile uključene online recenzije, prethodna medijska pokrivenost i blogovi.

Submarine je put u svijet zdravih burgera započeo 2014. godine. Željeli smo stvoriti društvo koje cijeni kvalitetne prirodne namirnice i lokalni rad, društvo koje zna cijeniti rapsodiju okusa u svakom zalogaju te naposljetku – društvo koje ne pristaje na kompromise.

Većina namirnica dolazi s lokalnih obiteljskih gospodarstava, pri čemu se održava kontrola kvalitete, te osigurava kraći put od polja do stola. Takvom praksom ulaže se i u lokalnu proizvodnju te se vjeruje u domaću kvalitetu.

“Ulaganje u znanje, nove tehnologije i jačanje upravljanja timom se isplatilo. Izuzetno smo ponosni na ovo priznanje i još jednom čestitamo svim članovima Submarine tima!, naglasio je Dragoljub Božović, osnivač i izvršni direktor Submarinea.

Ponosni smo na ovo veliko priznanje te definitivno možete očekivati puno više od Submarinea, imamo još puno toga za napraviti i još će se čuti o nama. 🙂

Podijeli članak