Hello Split po drugi put!

objavljeno u kategoriji Novosti

Submarine i Split se vole! Godinu dana nakon otvaranja prvog restorana u Poljičkoj 39 došli smo u Mall of Split! Receptura je dobro poznata – domaće, lokalno i uvijek svježe! Ponosni smo na naše prijatelje i suradnike koji nas svakodnevno opskrbljuju najukusnijim i najsvježijim namirnicama.

Naš novi Mall of Split restoran prati dobro poznati industrijski dizajn, puno zelenila, toplog drva uz neizostavne elemente žute podmornice. Odaberite svoje favorite među burgerima i veganskim burgerima, ličkim krumpirićima i superfood salatama. Zašto Submarine Mall of Split? Zato što je mjesto na kojem se susreće lifestyle, moda, zabava, obitelj i prijatelji!

Ponosni smo na naš 14. restoran i tim koji marljivo radi kao i na ostalih 13 lokacija u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Zadru. Submarine Burger nastavio je širiti poslovanje izvan granica, u Rumunjskoj gdje su nedavno otvoreni dostavni restorani. Ne stajemo na ovome, pratite naše novosti, posjetite nas u novootvorenom Mall of Split i uvjerite se zašto smo i dalje burger adresa no.1!

 

Podijeli članak