Hot, hotter… the hottest? Submarine!

objavljeno u kategoriji Novosti

Mislili ste da je nakon Ljutog natjecanja naša priča gotova? Prevarili ste se, jer ono je tek bila uvertira u jaaaaako vruću jesen i zimu!

Ovu zvijezdu ne moramo posebno predstavljati, no ipak hoćemo – Hot Mamma je opet s nama! Da, dobro ste čuli!

Opako ljuti burger za koji potpisujete Izjavu o odricanju od odgovornosti, burger koji se poslužuje sa zaštitnim naočalama i rukavicama i nakon kojeg vam ne pomaže ni mlijeko (koje ćemo vam rado ustupiti) sadrži duplu dozu junetine lokalnog uzgoja, svježu zelenu salatu, dimljenu dalmatinsku pancetu, grilani dimljeni sir i BBQ mayo umak te jedan poseban, ludo ljuti dodatak. Riječ je o specijalnom, powered by Volim ljuto umaku od vrućih Carolina Reaper papričica, a one su kao što znate, prema Guinnessovoj knjizi rekorda najljuće papričice svijeta.

Ove vruće papričice sadrže čak 1.569.300 Scoville jedinica, što je standardizirana mjera za ljutinu. U brojkama ovo zvuči još dodatno izazovno… Doista, od ovog ljuće ne može.

No ne brinite, ako ste fan ljutog, ali je Hot Mamma ipak prevelik zalogaj za vas, Submarine ljutoj ponudi uskoro se pridružuju mlađa braća Hot Mamme – Hells slidersi!

Za one koji ljuto podnose u blažoj mjeri, pripremili smo 3 mini verzije Smokehousea s drugačijim tipom Volim ljuto umaka različitog intenziteta. Redom, to su sliders s najblažim, Hot Portugal Mash Volim ljuto umakom. Zatim, tu je mini burger s umakom Fatali sauce, dok je zadnji mini Smokehouse, rezerviran za najhrabrije. Umak Trinidad Scorpion mash žari i pali, a hrabri kušači koji ga cijelog pojedu, spremni su i za Hot Mammu, uvjereni smo!

Hells Slidersi su dio trenutačne ponude i moguće ih je naručiti isključivo u našim restoranima, dok je Hot Mamma dostupna također u restoranima, ali jedino ponedjeljkom. Zato, pazite na datume, posjetite nas i provjerite jeste li i vi naš ljuti nindža!

Podijeli članak