Evo nas i u Bukureštu! Imamo prvi restoran!

objavljeno u kategoriji Novosti

Submarine nadilazi granice! Rečeno i učinjeno! Kada smo prošle godine po prvi puta ušli na rumunjsko tržište, nismo mogli predvidjeti što nas čeka. Prvo kroz dostavu, kada smo se uvukli u srca i nepce Rumunja šireći svoje dobro poznato geslo: „Lokalno, domaće proizvodnje, svježe, bez umjetnih boja!“, a sada i u prvom restoranu One Cotroceni Park.

Zašto Bukurešt? Zato što je europska prijestolnica u kojoj se susreću neke nove kulture, hip mladi ljudi željni otkrivanja nove glazbe, filmova, mode, mirisa i naravno, okusa. Zato što je grad u kojem živi gotovo dva milijuna stanovnika i zato što Rumunji vole dobru hranu. Zato što bi bilo sebično držati Submarine samo za sebe!

Naš prvi restoran u Bukureštu ima jedan novi cilj. Dok su u dostavi posjetitelji mogli probati namirnice i upoznati se sa Submarine okusima, u restoranu želimo privući ljude koji poput nas, žive Submarine priču. Hrana koju poslužujemo pripravljena je s ljubavlju, kreirana u potpuno kontroliranim uvjetima, uvijek svježa i spremna za konzumaciju, od polja do stola! Želimo da posjetitelji One Cotroceni Parka dožive osjećaj doma, opuste se uz najdražu glazbu provjerenog Submarine DJ-a i uživaju u hrani i dobrom društvom!

 

Podijeli članak