Hot challange, ali na Submarine način!

objavljeno u kategoriji Događanja, Novosti

Priveli smo kraju drugo Ljuto natjecanje Submarine x Volim ljuto i dogodile su se neke nevjerojatne stvari! Bilo je suza, bilo je znoja, mokrih ručnika, piva i mlijeka, bilo je doista – vruće, pakleno i nepredvidljivo do samog kraja. Uveli smo i 6. krug natjecanja čak, što znači da je naših 11 natjecatelja bilo u jako dobro formi jer smo predvidjeli „samo“ 5 paprenih rundi.

Hvala svima koji su sudjelovali! Naš ovogodišnji pobjednik je čovjek koji ne pušta suze, koji i nakon 4. kruga ljutih slidera kaže da mu je fino, gospodin Ilija Vasić! Ilija je zasluženo osvojio prvo mjesto, stoički podnoseći sve ljuće i ljuće burgere.

Treća runda je bila fatalna. Od jedanaest natjecatelja ostala su četvorica veličanstvenih, nakon četvrtog smo ostali na 3 kandidata i proglasili smo osvajača 3. nagrade – Mihael Mihajlović  a u 6. krugu natjecanja imali smo Iliju i Ignaca Fabera. Nakon što je Ignac zagrizao prvi griz, predao je pobjedu ljutom nindži Iliji i sebi osigurao drugo mjesto Ljutog natjecanja.

Hvala prijateljima iz Volim ljuto na podršci i najpaprenijim umacima, no nakon natjecanja ljuta priča ne staje! Ako će vam osvježiti pamćenje, pogledajte našu prošlogodišnju ponudu tijekom hladnih mjeseci na društvenim mrežama! Uskoro više…

 

Podijeli članak