Drage žene, sretan vam vaš dan!

objavljeno u kategoriji Novosti

Međunarodni dan žena pokrenut je kao inicijativa za ravnopravnost i jednakost žena. Mi ga svake godine s veseljem obilježavamo jer nas podsjeća koliko su žene prekrasne u svojoj jedinstvenosti, koliko ih cijenimo i volimo!

Tim povodom u srijedu, 8.ožujka, svim gošćama naših restorana poklanjamo cvijet. Naravno, cvijet darujemo i svim našim dragim djelatnicama. Puno je lijepog cvijeća, kao i lijepih žena, a mi smo za ovu prigodu odabrali maćuhice u teglici jer želimo da one nastave rasti s vama i nakon Dana žena. Svaki cvijet u teglici je jedinstven, poseban, nježan ali ima snažno uporište i korijenje, baš kao i naše gošće i djelatnice.

Osim ove geste, na Dan žena smo lansirali kreativni nagradni natječaj na našem Facebook i Instagram profilu. U natječaju slavimo žensku snagu pa smo naše pratiteljice pitali koja žena iz njihovog života ih inspirira, mami im osmijeh na lice, osnažuje, podiže kad im je teško… Pitali smo vas da nam ispričate priču koja vas je povezala, a one priče koje ostave najjači utisak na nas ćemo nagraditi večerom u Submarineu. Želimo vam da se nastavite smijati zajedno uz večeru u Submarineu. Što više vam treba od društva vaše prekrasne prijateljice?

Podijeli članak