Obilježite Svjetski dan osoba s Down sindromom šarenim Submarine čarapicama

objavljeno u kategoriji Društvena odgovornost, Novosti

Do sada smo prikupili
2544
od ciljanih 6000 €

Submarine već tradicionalno, na Svjetski dan osoba s Down sindromom pokreće dobrotvornu akciju, prodaju šarenih čarapica. Čarapice za ovu priliku sami dizajniraju, a realiziraju ih u suradnji s poznatim brendom HYPERsocks.

Nošenje rasparenih čarapica karakteristično je za mjesec ožujak, na taj način podiže se svijest o sindromu Down te se ukazuje na podršku ali i razumijevanje osoba sa sindromom Down. Kupnjom Submarine šarenih čarapica možete direktno pomoći Hrvatskoj zajednici za Down sindrom, kojima ide sav prihod od prodaje.

“Prilikom stvaranja brenda u DNK smo si upisali društveno odgovorno poslovanje, kao sastavni dio našeg poslovanja. Toga se držimo i danas. Ponosni smo što smo i ove godine pokretači akcije koja ima dobrotvorni karakter – prodaju šarenih čarapica. Čarapice ćete moći kupiti ne samo u Zagrebu, već i u drugim gradovima u kojima poslujemo, Splitu, Rijeci i Zadru. I da biste kupili naše šarane čarapice, ne morate ništa konzumirati, dovoljno je pokazati dobru volju, doći u prvi Submarine i potražiti svoje čarapice. Vama će uljepšati svaku odjevnu kombinaciju, a nekom će i vaša mala pomoć puno značiti. Naša nada je da će i naša donacija biti barem mali pokretač promjena, kako bi se osobe sa sindromom Down lakše nosile sa teškoćama u svakodnevnom životu.” izjavio je Luka Jureško iz Submarinea.

“Nama u HYPERsocks ožujak puno znači. Mjesec je to kad su s nama u mislima sve teškoće s kojima osobe sa sindromom Down svakodnevno prolaze. Upravo iz tog razloga iznimno smo ponosni što surađujemo sa Submarineom na ovom projektu koji ima plemeni cilj. Naša srca su ispunjena, a to se odražava i na svim čarapama, jer su ove godine najšarenije.”, izjavilo je Filip Eterović iz HYPERsocks.

“Pomoć koju naši prijatelji iz Submarinea nama pružaju nam nevjerovatno puno znači, pri tome ne mislimo samo na financijski dio pomoći, već i na vidljivost koju pruže svim osobama koje žive sa sindromom Down. Svu pomoć iskoristit ćemo za ono što nam je u ovom trenutku najbitnije, edukacija i zapošljavanje osoba sa sindromom Down nakon srednje završetka srednje škole. Živjeti sa sindromom Down je posebno, nesebično pružate ljubav svima oko vas, a vaši zagrljaji i iskrenost gotovo da liječe. Baš tu energiju, nesebičnu ljubav, želimo poslati svima onima koji će se odazvati akciji. Vaše donacije i vaša ljubav će nam neizmjerno značiti.” rekla je Dinka Vuković, predsjednica Hrvatske zajednice za Down sindrom.

Kako biste osigurali svoj primjerak, požurite u Submarine, jer broj čarapica je ograničen.

Podijeli članak