Zajedno s vama donirali smo 5106€ udruzi CRVENI NOSOVI klaunovidoktori!

objavljeno u kategoriji Društvena odgovornost, Novosti

Posjetitelji Submarinea i sam Submarine ponovno su pokazali veliko srce i podršku dobrotvornim  inicijativama. Već od 2016. godine, Submarine neprekidno donira udrugu Crveni nosovi klaunovidoktori, a ove godine nastavljamo s ovim hvalevrijednim naporima.

Ovogodišnja donacija iznosi 5.106,38 eura i proizašla je iz prodaje Original vegan burgera i Milkshakea tijekom 2022. godine. Riječ je o kontinuiranoj akciji tijekom koje se dio sredstava od prodaje određenih jela odvajalo za poticanje daljnjeg djelovanja ove udruge.

„Konstantno osluškujemo zajednicu i pratimo gdje možemo pomoći, bilo da je riječ o djeci ili odraslima.  Potreba za klaundoktorom u društvu sve je veća, naša misija raste, pojačavamo i postojeće programe te razvijamo nove. U širenju naše misije od neprocjenjive nam je vrijednosti kontinuirana podrška naših donatora, a upravo takvu imamo u partnerstvu sa Submarineom na čemu smo im neopisivo zahvalni“, nagalsila je Maja Rusan, voditeljica odjela za donacije i komunikacije CRVENIH NOSOVA.

“Izuzetno nam je drago što smo uspjeli i ove godine donirati udruzi Crveni nosovi i time nastaviti s podrškom koja neprekidno traje od 2016. godine. Za nas je ovo jako velika stvar te se nadamo se da će naša donacija pomoći udruzi CRVENI NOSOVI u njihovom nesebičnom djelovanju i širenju radosti u bolnicama i dječjim srcima,”, dodali su iz Subamrinea..

Podijeli članak