Submarine uvršten na kartu najboljih burgera u Europi

objavljeno u kategoriji Novosti

Submarine Burger u ekskluzivnom je društvu najboljih burgera u EU, rezultat je ankete provedene među pratiteljima portala Big 7 Travel kojeg čini zajednica od 1,5 milijuna fanova.

Hrvatski lanac burgera Submarine Burger uvršten je na kartu najboljih burgera u Europi, čime je postao gastro destinacija u Hrvatskoj. Ovu je vijest objavio Big 7 Travel, britanski turistički portal namijenjen ljubiteljima gastronomije, avanturistima te zaljubljenicima u putovanja.

Portal je proveo anketu među svojim pratiteljima, koji čine zajednicu od 1,5 milijuna na društvenim medijima. Online recenzije, prethodna medijska pokrivenost i blogovi također su bili uključeni u ukupnu ocjenu.

“Ugodno smo iznenađeni da su baš nas izabrali da predstavljamo Hrvatsku kao jedini hrvatski brand uvršten na kartu najboljih burgera u EU. Iako uvijek ima mjesta za napredak, ova vijest nas je dodatno motivirala da nastavimo s radom. Čestitam svim kolegama, jer za je ovu nagradu zaslužan timski rad svih nas”, rekao je Luka Jureško.

Drago nam je kako je naša kvaliteta, koju temeljimo na domaćim namirnicama s lokalnih obiteljskih gospodarstva, prepoznata i izvan granica.

U 4 godine do najboljih burgera u Europi

Podsjetimo kako Submarine za sada ima 5 restorana u Zagrebu te po jedan u Rijeci i Beogradu, a uskoro otvaramo i nove lokacije. Prvi restoran otvoren je 2014. godine u Frankopanskoj 11, danas brojimo preko 80 zaposlenih, doniramo sportskim i dobrotvornim društvima, aktivno radimo na edukaciji osoblja te konstantno uvodimo novosti u ponudu tako da nikako ne iznenađuje činjenica kako smo postali ravnopravni s najpoznatijim europskim burger brandovima.

Podijeli članak